Visma til Bords for Visma.net blev afholdt i København

Visma til Bords for Visma.net blev afholdt i København

Vores årlige Visma net seminar blev afholdt i Vismas lokaler i København, hvor vi havde fornøjelsen af at byde velkommen til en stor del af vores Visma net kunder.  Dagen startede med en varm velkomst og en åbningstale, hvor vi udtrykte vores taknemmelighed over for vores kunder for deres fortsatte støtte og tillid til vores løsninger og services.

Formiddagen startede med at vores salgschef i Visma ERP, Simon Ballegaard, præsenterede vores kunder for vores nye navn og fremtidige strategi for Exsitec. I sin præsentation delte Simon ikke kun vores virksomheds vision, men også de konkrete skridt, vi tager for at sikre en sømløs overgang og en forbedret kundeoplevelse. Med fokus på innovation og kundefokus er vi fast besluttede på at positionere Exsitec som en førende leverandør af ERP-løsninger i markedet.

Torben Jeppesen fra Visma Danmark fortsatte derefter med at dele spændende nyheder om Visma net, og fremhævede de kommende funktioner og forbedringer, der vil styrke systemets kapacitet og effektivitet. Dette var en værdifuld indsigt for vores kunder, da det gav dem et indblik i, hvordan de kan maksimere værdien af deres ERP-investeringer i fremtiden.

Eftermiddagens program fokuserede på en diskussion om den nye bogføringslov og strategier til effektivt at håndtere den i Visma net. Vores eksperter guidede deltagerne gennem de nye krav til standard kontoplaner og digitalisering af bilag, hvilket bevæbnede dem med den nødvendige viden til at navigere gennem de regulatoriske udfordringer og sikre compliance.

Vores Senior Qlik konsulent, Klaus Skalts, tog scenen for at præsentere Qlik Sense, en avanceret analyseplatform, der kan transformere komplekse data til meningsfulde indsigter. Klaus demonstrerede de kraftfulde funktioner i Qlik Sense og viste vores kunder, hvordan de kan anvende det til at træffe informerede beslutninger og optimere deres forretningsresultater.

Tak til alle vores kunder, der deltog på seminaret. Jeres engagement og deltagelse er afgørende for succesen af vores begivenheder, og vi sætter stor pris på den støtte, I viser os. Jeres feedback hjælper os med at forme fremtidige arrangementer og sikre, at vi fortsat kan levere værdifuld viden og indsigt til jer.

Vi ser frem til at fortsætte med at være jeres betroede partner på jeres digitale rejse og til at fortsætte med at levere førsteklasses løsninger og begivenheder, der inspirerer og styrker jer til at nå jeres forretningsmæssige mål. Sammen vil vi fortsætte med at udforske nye muligheder, udfordre status quo og skabe en fremtid, der er fyldt med succes og vækst.

Exsitec Danmark
Exsitec Danmark