Visma.net seminar i København

Visma.net seminar i København

I går afholdte vi Visma net Seminar ”Visma til Bords”, for vores Visma net kunder for første gang. Arrangementet blev afholdt i Vismas nye kontor domicil i Carlsberg Byen i København.

Exsitec var talstærkt til stede i Carlsberg byen, hvor programmet startede ud med at COO Peter Knudsen præsenterede Exsitec og fortalte om den kraftige vækst, som vi har oplevet de seneste mange år. Peter blev efterfulgt af Vismas Partner Account Manager, Torben Jeppesen, som præsenterede Visma og planen fremover for dem og Visma net som ERP-system.

Efter præsentationerne fortsatte dagen med praktiske demonstrationer fra vores Visma net konsulenter. De gik i dybden med brugertilpasning i Visma net og introducerede forskellige moduler og add-ons såsom Bilagshåndtering med Expense eller Acubiz og OneStop Reporting til Rapportering og budgettering. Deltagerne fik mulighed for at se disse funktioner i aktion og stille spørgsmål for at få en bedre forståelse af, hvordan de kunne implementeres i deres egne forretningsmiljøer.

Efter præsentationerne og demonstrationerne var der tid til networking og diskussion blandt deltagerne. Erfaringer blev udvekslet, og potentielle samarbejdsmuligheder blev udforsket. Det var en mulighed for at styrke forbindelser og lære af hinandens erfaringer. Dagen sluttede med en afsluttende session, hvor deltagerne kunne reflektere over dagen og drøfte fremtidige initiativer og muligheder.

Arrangementet blev afsluttet med en varm tak til alle deltagere for deres engagement og deltagelse. Exsitec ser frem til at fortsætte samarbejdet og støtte vores kunder i at optimere deres ERP-systemer og forretningsprocesser.

Den positive respons fra deltagerne var inspirerende, og det bekræftede vores engagement i at levere værdifulde løsninger og støtte, der går ud over det forventede. Vi er forpligtede til at fortsætte med at være en pålidelig partner og rådgiver for vores kunder, og vi ser frem til at fortsætte med at styrke vores samarbejde og hjælpe dem med at opnå deres forretningsmæssige mål.

I lyset af den stadigt skiftende teknologiske landskab og forretningsmæssige udfordringer er det afgørende for os at forblive fleksible og proaktive i vores tilgang. Vi vil fortsat investere i vores team af eksperter og udvikle innovative løsninger, der adresserer vores kunders specifikke behov og positionerer dem til succes i en konkurrencepræget markedssituation.

Seminaret sluttede af med Kaffe og kage, samt nogle tips og tricks i Visma net. 

Tusind tak til alle de af vores Visma net kunder, som deltog ved arrangementet. 
Vi håber at I havde en god dag, og at I gik hjem med ny og brugbar viden om jeres ERP-system Visma net.


Exsitec Danmark
Exsitec Danmark