Vi er Børsen Gazelle for 5 år i træk

Vi er Børsen Gazelle for 5 år i træk
Vi er glade for at kunne dele at vi har modtaget Børsen Gazelle prisen igen i år!
Det betyder at vi nu er oppe på vores 6 Gazelle i alt.  

Dette markerer vores femte år i træk som Børsen Gazelle-virksomhed og vores sjette samlede modtagelse af denne ærefulde erhvervspris. Vi er dybt taknemmelige for denne anerkendelse, som vi har modtaget flere gange i løbet af vores 15-årige rejse.
 
Børsen Gazelle prisen bliver tildelt virksomheder, der konstant vokser og skiller sig ud ved at fordoble deres omsætning eller bruttoresultat i løbet af de seneste fire regnskabsår. Kriterier som vi nu har opfyldt fem år i træk, hvilket er en fantastisk præstation for vores virksomhed. Dette er en klar bekræftelse af vores vedvarende vækst og engagement i at levere kvalitetstjenester. 
 
Vi vil gerne udtrykke vores dybfølte tak til vores kunder for at vælge os som deres foretrukne leverandør af Visma ERP-løsninger, Business Intelligence & IT-ydelser. Jeres støtte og tillid har været afgørende for vores succes, og vi er taknemmelige for jeres partnerskab.
 
Børsen Gazelle-prisen er en hyldest til vores engagement og hårde arbejde, og den bekræfter, at vi fortsat bevæger os i den rigtige retning. Vi ser frem til at fortsætte vores gode samarbejde med vores kunder og partnere i de kommende år.

Exsitec Danmark
Exsitec Danmark