Vi er Børsen Gazelle for 5 år i træk

Vi er Børsen Gazelle for 5 år i træk
Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at vi igen i år har æren af at modtage Børsen Gazelle-prisen! Dette markerer vores sjette Gazelle-pris i alt, hvilket vi er utroligt stolte af.  
Dette jubilæum markerer vores femte år i træk som modtager af Børsen Gazelle-prisen og vores sjette samlede æresbevisning. Denne vedvarende anerkendelse fylder os med dyb taknemmelighed og stolthed, og det bekræfter vores engagement og vedvarende indsats i løbet af vores 15-årige rejse.

Børsen Gazelle-prisen hylder virksomheder, der konsekvent viser imponerende vækst ved at fordoble deres omsætning eller bruttoresultat over de seneste fire regnskabsår. Opfyldelsen af disse kriterier i fem på hinanden følgende år er en bemærkelsesværdig bedrift for vores virksomhed og et klart tegn på vores evne til vedvarende vækst og vedholdende engagement i at levere førsteklasses tjenester.

Vores tak går ud til vores værdsatte kunder, som har valgt os som deres foretrukne leverandør af Visma ERP-løsninger, Business Intelligence og IT-ydelser. Jeres fortsatte støtte og tillid har været hjørnestenen i vores succes, og vi er taknemmelige for vores partnerskab, der har været afgørende for vores fremgang.

Modtagelsen af Børsen Gazelle-prisen er ikke kun et skulderklap til vores tidligere resultater, men det er også en inspiration til at fortsætte vores vej mod succes. Vi ser frem til at fortsætte vores stærke samarbejde med vores kunder og partnere i de kommende år og til at skabe endnu flere værdifulde resultater sammen.

Exsitec Danmark
Exsitec Danmark