Velkommen til 4 nye ERP-trainees

Velkommen til 4 nye ERP-trainees

Vi byder årligt velkommen til et nyt hold af trainees i vores Visma ERP-afdelingen, og i år er ingen undtagelse. I takt med at vi vokser som virksomhed, er det vigtigt for os at være på forkant med markedet, og hele tiden have et nyt kuld af dygtige konsulenter klar til at yde konsulentydelser, for vores vækstende kundeportefølje.

Dette år har været en milepæl, da vi nu byder velkommen til 4 nye ERP-trainees, der vil blive placeret på vores kontorer i Aarhus og København. Disse talentfulde, unge mennesker kommer til at blive en integreret del af vores ERP-afdeling og vil derfor gennemgå en omfattende uddannelse under vejledning af vores erfarne konsulenter. Deres primære opgaver vil være at rådgive, supportere og implementere løsninger inden for Visma Business ERP-systemet.

Efter en succesfuld gennemførelse af vores trainee-program vil de overtage ansvaret for deres egen kundeportefølje og bidrage til vores fortsatte vækst og succes som virksomhed.

Vi oplever stadig en stigende interesse fra virksomheder i alle brancher, der søger rådgivning og sparring om, hvordan de bedst kan implementere en ERP-løsning for at effektivisere deres forretningsprocesser og reducere manuelt administrativt arbejde. Derfor er det afgørende for os hos iAdvice (Nu Exsitec), at vi altid kan imødekomme vores kunders behov med dedikerede konsulenter.

Vi håber, at I vil tage godt imod vores nye kollegaer, og vi glæder os til at arbejde sammen med dem om at opnå fælles succes. Med deres tilføjelse til vores team er vi sikre på at styrke vores evne til at imødekomme vores kunders behov endnu bedre og fortsætte vores positive udvikling.

 

Exsitec Danmark
Exsitec Danmark