Se stemningsvideo fra Peter Knudsens 60 års fødselsdagsreception

Se stemningsvideo fra Peter Knudsens 60 års fødselsdagsreception

I fredags afholdt vi en stor reception for at fejre en betydningsfuld milepæl i vores virksomheds historie - vores dygtige COO & Salgsdirektør, Peter Knudsen, fyldte 60 år.

Det var en glædelig lejlighed, hvor kolleger, venner og samarbejdspartnere samledes for at udtrykke deres respekt og taknemmelighed over for Peter's dedikation og lederskab gennem årene.

En stor tak til alle jer, der var med til at fejre Peter's særlige dag. Jeres deltagelse gjorde virkelig en forskel, og det vil blive husket. Det var virkelig en glædelig lejlighed, og jeres støtte gjorde det endnu mere specielt for os alle.
 
"Jeg er glad for at så mange mennesker havde lyst til at fejre min 60-års fødselsdag i fredags. Jeres tilstedeværelse gjorde dagen ekstra speciel, og jeg er dybt taknemmelige for at have sådan en vidunderlig samling af familie, kolleger, venner, partnere & kunder, der ville fejre dagen sammen med mig.

Tak for de smukke gaver, de hjertevarme hilsener og den festlige stemning, I bragte med jer. Det var en dag fyldt med glæde, latter og gode minder, som jeg vil værdsætte i lang tid fremover."
- Peter Knudsen 
 
Nedenfor kan du se en stemningsvideo fra den store dag.
 
 

 

Exsitec Danmark
Exsitec Danmark