Exsitec opkøber Qlik konsulenthuset QIS

Exsitec opkøber Qlik konsulenthuset QIS

Exsitec har købt BI konsulenthuset QIS, en af de førende Qlik partnere i Danmark. Med dette opkøb vil Exsitec sikre den fortsatte udvikling af vores Qlik & BI aktiviteter i Skandinavien og udvide vores ekspertise i at levere skræddersyede BI-løsninger til vores kunder.

Dette opkøb repræsenterer ikke kun en udvidelse af vores eksisterende BI-kompetencer, men det giver os også mulighed for at integrere nye innovative løsninger og best practices fra QIS' ekspertise. Vi ser frem til at skabe synergieffekter og styrke vores samlede tilbud til vores kunder gennem denne integration.

En af de primære fordele ved dette opkøb er den øgede kapacitet til at imødekomme vores kunders behov og levere endnu mere skræddersyede løsninger. Med en større pool af talent og ekspertise inden for BI vil vi være bedre rustet til at tackle selv de mest komplekse udfordringer og levere værdiskabende resultater til vores kunder. Denne udvidelse af vores ekspertise vil styrke vores konkurrenceevne og position på markedet.

Som en del af vores engagement i at være en innovativ og fremadskuende partner for vores kunder vil vi fortsætte med at investere i uddannelse og udvikling af vores medarbejdere inden for Qlik og andre BI-teknologier. Dette vil sikre, at vores team altid er opdateret med de nyeste trends og bedste praksis inden for BI-området og kan levere cutting-edge løsninger til vores kunder.

Vi ser dette opkøb som en milepæl i vores fortsatte vækst og udvikling som virksomhed. Det vil ikke kun styrke vores position på markedet, men det vil også bidrage til at sikre vores langsigtede succes og bæredygtighed som førende leverandør af BI-løsninger i regionen.

Samlet set er vi meget optimistiske med hensyn til de muligheder, dette opkøb bringer med sig, og vi ser frem til at fortsætte med at levere værdi og innovation til vores kunder gennem vores udvidede BI-tilbud. Vi vil arbejde hårdt på at sikre en gnidningsløs integration af QIS' eksisterende kunder og ressourcer, og vi ser frem til at skabe en endnu stærkere og mere samlet organisation, der kan imødekomme selv de mest krævende behov hos vores kunder.

Vores engagement i at udvikle vores medarbejdere og styrke vores ekspertise er afgørende for vores langsigtede succes. Derfor vil vi også fokusere på at skabe en kultur præget af læring, samarbejde og kontinuerlig forbedring, hvor vores medarbejdere føler sig motiverede og værdsatte. Gennem dette vil vi sikre, at vi forbliver førende inden for vores branche og fortsat kan levere førsteklasses service til vores kunder.

 

Exsitec Danmark
Exsitec Danmark