Exsitecs afdeling i København får nyt kontor

Exsitecs afdeling i København får nyt kontor

Vores afdeling i København har fået nye lokaler på Bredgade 45B, 1260 København, lige ved siden af Marmorkirken og Amalienborg.

Vi oplever stadig en stabil tilvækst af nye kunder og konsulentopgaver, hvilket gør det nødvendigt for os at udvide vores afdeling i København, så vi fortsat kan yde den bedst mulige service til alle vores kunder.

Med de nye lokaler er der blevet plads til, at vi kan vokse yderligere og være tæt på vores kunder i området. Det forventes, at vi i løbet af 2022 kommer op på at være over 10 konsulenter på kontoret i Bredgade.

I sidste måned opkøbte vi alle aktiviteter i Info Solution og fordoblede dermed vores medarbejderbase i København.

Vores Københavnske kollegaer er allerede flyttet ind i de nye lokaler, og vi glæder os til også at kunne byde vores kunder og samarbejdspartnere på besøg i de nye rammer.

Denne udvidelse af vores fysiske tilstedeværelse i København styrker vores engagement i regionen og vores evne til at imødekomme kundens behov endnu bedre. Vi ser frem til at styrke vores relationer i lokalsamfundet og at være en aktiv bidragyder til den fortsatte vækst og udvikling i området.

Med vores udvidede kapacitet og placeringen i hjertet af byen er vi godt rustet til at levere skræddersyede løsninger og ekspertise til vores kunder, samtidig med at vi styrker vores tilstedeværelse i regionen.

Denne strategiske placering giver os også mulighed for at være mere tilgængelige for potentielle samarbejdspartnere og interessenter, hvilket vil åbne døren for nye spændende muligheder og projekter. Vi ser frem til at udforske disse muligheder og fortsætte med at være en pålidelig partner for vores kunder og lokalsamfundet i København.

Vores nye lokaler i Bredgade repræsenterer ikke blot en udvidelse af vores fysiske tilstedeværelse, men også en markant forpligtelse til at være en integreret del af det kulturelle og erhvervsmæssige landskab i København. Vi kommer til at deltage aktivt i de forskellige lokale arrangementer, netværksaktiviteter og bidrage til samfundet på forskellige niveauer.

Gennem vores tilstedeværelse ønsker vi at skabe en positiv indflydelse, ikke kun for vores forretning, men også for lokalsamfundet som helhed. Vi ser frem til at samarbejde med lokale organisationer og institutioner for at styrke vores bidrag og engagere os dybere i byens puls.
Med vores dedikation og ekspertise er vi fast besluttet på at skabe værdi og bæredygtig vækst, der gavner både vores kunder og det samfund, vi er en del af.

Exsitec Danmark
Exsitec Danmark