Exsitec inviterer til Visma Business seminar 2023

Exsitec inviterer til Visma Business seminar 2023

Vi er glade for at kunne invitere jer til vores årlige Visma Business Seminar "Visma til Bords". Kom med til et arrangement hvor du får muligheden for at blive klogere på Jeres Visma Business, og bliv opdateret på de seneste nyheder vedrørende systemet.

Ligesom sidste år vil seminaret blive afholdt både i København og Aarhus. 

Seminaret i København afvikles i Carlsberg byen hos Visma i deres lokaler, mens arrangementet i Aarhus afholdes ved Hotel GUESTapart, Tueager 5A, Aarhus N. 

Vi har sammensat et spændende program, som vi glæder os til at præsentere for jer.

Visma Software Norge vil komme forbi og præsentere Business NXT, som er en ny cloudbaseret version af Visma Business.

Vores konsulenter vil også gennemgå de seneste nyheder i Visma Business version 18, herunder en opdatering på hvad den nye bogføringslov vil komme til at betyde, og hvilke muligheder i har med jeres Visma Business.

Om eftermiddagen vil programmet stå på tillægsmoduler og værktøjer til jeres Visma Business. Her vil vi bl.a. præsentere Exsitecs rapportpakke til OneStop Reporting og diverse Add-on moduler til jeres Visma Business - herunder OIO og Filelogger.

Klaus fra vores Qlik afdeling kigger også forbi og fortæller om BI værktøjet Qlik Sense. 

På dagen vil vi naturligvis sørge for lidt at spise ifb. med seminaret samt kaffe og kage undervejs. Alle vores konsulenter vil være til stede på dagen, og vil være klar til at svare på eventuelle spørgsmål fra jer.

Vi ser frem til en inspirerende dag, hvor vi sammen kan udforske Visma Business og systemets muligheder. Har du spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på 31 15 44 00 eller info@exsitec.dk

Vi håber på at se jer.

Visma til bords agenda 2023 (nyhedsbrev nyt)

 

Exsitec Danmark
Exsitec Danmark