Se Lanceringen af Business NXT i Danmark

Se Lanceringen af Business NXT i Danmark

Visma er klar til at lancere deres nye ERP-system, Business NXT, den 23. maj, og du har muligheden for at følge med i lanceringen gennem en livestream.

For at deltage skal du tilmelde dig via linket nedenfor, hvor du også får mulighed for at få et eksklusivt indblik i de mange funktioner og muligheder, som Business NXT tilbyder. Disse funktioner er designet til at understøtte vækst og fremme innovation i din virksomhed og giver en unik chance for at se, hvordan Business NXT kan transformere måden, din virksomhed opererer på.

Lanceringseventet tilbyder to separate sessioner online, så du kan vælge det tidspunkt, der passer bedst ind i din kalender. Den første session finder sted fra kl. 9 til 10, og den anden session løber fra kl. 15 til 16. Når du tilmelder dig, bedes du angive i tilmeldingsformularen, hvilket af de to tidspunkter du foretrækker. 

Tilmeld dig livestream eventet her

 

Hvad er Business NXT?

Business NXT er en ERP-platform, der fuldt ud fungerer i skyen, på samme måde som Visma Net ERP. Dette produkt repræsenterer det nyeste og mest avancerede inden for Vismas produktlinje, og det er udviklet på fundamentet af det tidligere lokalt installeret system, kendt som Visma Business. Platformen er særlig velegnet til mellemstore og store virksomheder, der har behov for en høj grad af funktionalitet, adgang til åben API og som ønsker alle fordelene ved en cloudbaseret infrastruktur.

I udviklingen af Business NXT har udviklerne taget de mest effektive og velafprøvede funktioner fra Visma Business og kombineret dem med den nyeste inden for cloud-teknologi. Dette har åbnet mulighed for at integrere cutting-edge teknologier som kunstig intelligens og maskinlæring, hvilket løfter systemets evne til datahåndtering og automatisering til et helt nyt niveau. Disse avancerede teknologier gør det muligt for systemet at analysere store mængder data hurtigt og præcist, hvilket forbedrer beslutningstagning og effektivitet i hele organisationen.

Systemet er robust udstyret med avancerede funktioner til håndtering af finans og logistik, hvilket gør det til en integreret løsning, der også favner bredt inden for rapporterings- og budgetteringsværktøjer. Takket være systemets åbne API kan Business NXT tilbyde brugerne en næsten grænseløs tilpasningsevne. Det giver virksomheder mulighed for at udforme en skræddersyet ERP-løsning, der nøje matcher deres specifikke krav og behov.
Med denne grad af tilpasning kan virksomheder optimere deres operationelle processer og opnå en mere strømlinet og effektiv drift.

Læs mere om Business NXT her

Exsitec Danmark
Exsitec Danmark